Kompjegy értékesítés

Logisztikai szolgáltatások teljességéhez kompjegy értékesítéssel is hozzájárulunk.

Különféle útvonalon, versenyképes áron és kedvező fizetési feltételekkel kínálunk teherszállító járművek átkeléséhez szükséges kompjegyeket.

Akár kompátkelésre vonatkozó általános információ, akár konkrét kompjegy igénye van, kérjük, forduljon bizalommal kollégáinkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.

A gördülékeny ügyintézés érdekében kérjük, hogy komphely igényét a lehető leghamarabb jelezze, amint biztosan tudja a szállító jármű rendszámát, a kompátkelés irányát és várható idejét.

További információkért, kérjük lépjen velünk kapcsolatba »

Letöltés: Kompfoglalási megbízás (.doc)

RÓLUNK MONDTÁK

    • "A DMP Kft. Olaszországból szokott szállítani nekünk háztartási gépeket (páraelszívókat). Szolgáltatásukkal elégedettek vagyunk, az esetleges problémákat vagy nehézségeket is hamar és megnyugtató módon kezelik. Megbízható cégnek ismertük meg őket, így ajánlom bárkinek közúti fuvarozás terén."Jánosi BalázsFagor Üzlettámogató Szolgáltatások

    • "Szívesen dolgozunk a D.M.P. International Kft-vel mert megbízhatóak és velük mindig pontosan, határidőre, épségben megérkezik az árunk."Masznik FerencOffice-line

    • "Tervezőmérnökként partnereimtől is elvárom a maximális pontosságot és precízséget. A D.M.P. International Kft. minden szállítmányunkat ezen elvek szerint juttatja célba"Hajdú ZsoltHajdú Team Kft

    • "Évek óta a céggel szállíttatjuk orvosi berendezéseinket a világ minden tájára. Rugalmasságuk tekintetében kiemelkedőek, legyen szó hirtelen jött belföldi vagy külföldi szállításról, gond nélkül megoldják. A munkatársak kedvesek és segítőkészek, bizalommal fordulunk hozzájuk szállítási témával kapcsolatban. Bátran ajánljuk őket mindenkinek!"Oncotherm Kft. csapataOncotherm Kft.

    • " A D.M.P. International Kft. hosszú évek óta szállítja import és exportáruinkat. Rakományaink szállítását minden esetben az általunk előre jelzett szempontok alapján szervezik. Megnyugtató számunkra, hogy képviselőjük mindig elérhető, a rakomány szállítása közben is folyamatosan kapunk információkat árunk pozíciójáról. Az esetlegesen felmerülő problémákat azonnal orvosolják. Mint megbízójuk szívesen ajánlom szállítmányozói és logisztikai szolgáltatásaikat."Hegyi TamásBrandline Kft.