Nemzetközi szállítmány-, rakománybiztosítás kötése

Az általunk megkötött Szállítmány- rakománybiztosítással gyakorlatilag minden nemzetközi viszonylatban szállított áru biztosítható, függetlenül annak fuvarozási módjától és a szállítási útvonaltól. Ez a biztosítási módozat az árutulajdonosi érdekek védelmét szolgálja, a szállított áruban bekövetkező, a szállítás rendes folyamatával összefüggésben felmerülő, véletlen és balesetszerűen bekövetkező károk, veszteségek megtérítésével.

Szerződő lehet bármely magyarországi vállalkozás, illetve vállalkozó, aki az áru állagának megóvásában érdekelt (az áru tulajdonosa, szállítmányozó, fuvarozó stb.)

Az Ön igényeihez igazodóan két fajta szerződés köthető: egy utas-, vagy keretszerződést.

Az egy utas szerződés

A szerződés egy adott szállítmányra, rakományra, egy adott útvonalra vonatkozóan jön létre.

A biztosítás díja a biztosított áruk jellegétől, a szállítási útvonalaktól, a csomagolástól, attól, hogy új vagy használt az áru, a fuvarozási módtól és a biztosítási fedezet mértékétől függ.

Keretszerződés

A teljes éves áruforgalom biztosítható, beleértve a teljes export és import forgalmat.

A biztosítás díja a biztosított áruk jellegétől, a szállítási útvonalaktól, a teljes éves forgalom értékétől, a csomagolástól, attól, hogy új vagy használt az áru, a fuvarozási módtól és a biztosítási fedezet mértékétől függ.

Mire nyújt fedezetet?

Szállítmánybiztosítási feltételei alapján a biztosítási szerződés a nemzetközi gyakorlatban alkalmazott biztosítási feltételekhez (ICC - Institute Cargo Clauses) hasonló fedezeti tartalommal jöhet létre. Lehetséges fedezeti formák:

Amennyiben a szállítmány-, rakománybiztosítással kapcsolatban további kérdései lennének, kérjük, küldje el az alábbi címen részünkre és igyekszünk rövid időn belül választ adni.

kapcsolat »

RÓLUNK MONDTÁK

    • "A DMP Kft. Olaszországból szokott szállítani nekünk háztartási gépeket (páraelszívókat). Szolgáltatásukkal elégedettek vagyunk, az esetleges problémákat vagy nehézségeket is hamar és megnyugtató módon kezelik. Megbízható cégnek ismertük meg őket, így ajánlom bárkinek közúti fuvarozás terén."Jánosi BalázsFagor Üzlettámogató Szolgáltatások

    • "Szívesen dolgozunk a D.M.P. International Kft-vel mert megbízhatóak és velük mindig pontosan, határidőre, épségben megérkezik az árunk."Masznik FerencOffice-line

    • "Tervezőmérnökként partnereimtől is elvárom a maximális pontosságot és precízséget. A D.M.P. International Kft. minden szállítmányunkat ezen elvek szerint juttatja célba"Hajdú ZsoltHajdú Team Kft

    • "Évek óta a céggel szállíttatjuk orvosi berendezéseinket a világ minden tájára. Rugalmasságuk tekintetében kiemelkedőek, legyen szó hirtelen jött belföldi vagy külföldi szállításról, gond nélkül megoldják. A munkatársak kedvesek és segítőkészek, bizalommal fordulunk hozzájuk szállítási témával kapcsolatban. Bátran ajánljuk őket mindenkinek!"Oncotherm Kft. csapataOncotherm Kft.

    • " A D.M.P. International Kft. hosszú évek óta szállítja import és exportáruinkat. Rakományaink szállítását minden esetben az általunk előre jelzett szempontok alapján szervezik. Megnyugtató számunkra, hogy képviselőjük mindig elérhető, a rakomány szállítása közben is folyamatosan kapunk információkat árunk pozíciójáról. Az esetlegesen felmerülő problémákat azonnal orvosolják. Mint megbízójuk szívesen ajánlom szállítmányozói és logisztikai szolgáltatásaikat."Hegyi TamásBrandline Kft.